Juniorii Mensa România, juniori de aur!

Podiumul Olimpiadei Naționale 2017 la Astronomie și Astrofizică

 

Ne face o plăcere deosebită să anunțăm că opt dintre cei 62 de membri ai Mensa România Gifted Youth (<18) au încheiat anul școlar 2016-2017 summa cum laude, performanțele lor excepționale propulsându-i în rândul liderilor generației din care fac parte.

 

 

Cei opt mensani de nota 10 s-au calificat la fazele naționale ale Olimpiadelor la Matematică, Informatică, Fizică, Chimie, Științele pământului, Astronomie, Geografie și Biologie. Ne bucurăm pentru reușita lor și le apreciem efortul de a-și depăși limitele, mai ales că unii dintre ei s-au calificat la faza națională nu la una, ci la două sau chiar trei materii!

 

 

  • Mensanii medaliați cu aur sunt Cristiana Andreea Murgoci și Traian Rareș Tus la Fizică și Mag Adrian la Geografie.

 

  • Mensanii de argint sunt din nou Cristiana Andreea Murgoci la Matematică (plus calificare în lotul lărgit de juniori), Maria Dobrescu și Aelius Dincă la Informatică și Popa Andrei Cătălin la Astronomie și Astrofizică.

 

Premianții Olimpiadei Naționale 2017 la Fizică

  • Cu mențiune specială au fost recompensată Ioana Tărăbășanu Mihăilă la două Olimpiade, cea la Chimie și cea la Științele pământului.

 

  • Nu în ultimul rănd, îi menționăm pentru calificare și participare în faza națională pe Dragoș Homner la Matematică și Andrei Cătălin Popa la Științele pământului.

 

 

 

 

Îi felicităm pe colegii noștri mensani, ca și pe ceilalți participanți la Olimpiadele Școlare, indiferent de etapă. Cu toții formează elitele de mâine ale României.

Câștigătorii Olimpiadei Naționale 2017 la Informatică

 

Dacă țara va intra pe mâinile acestor tineri excepționali, va fi pe mâini bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Găzduit de Voxline Communication