Veți plăti suma de 8 Euro + TVA prin SMS (Romania) sau 35 RON prin virament bancar. Vă rugăm să veniți cu cel puțin 15 minute înainte de a începe testarea.

Dovada trebuie să certifice faptul că ați plătit suma de 35 RON în contul RO68BTRLRONCRT0281593701 (SWIFT: BTRLRO22), deschis la Banca Transilvania agenţia Delea Veche, pentru Asociația Mens Mensis Mensa, cu mențiunea "[Nume] taxă testare" la detalii de plată, unde [Nume] este numele dumneavoastră.

Modalitate inscriere prin SMS

Trimite MENSA prin SMS la 7608 (tarif 8 Euro + TVA)

Serviciul de microplata prin sms este oferit de www.plataprinsms.ro.
Pentru orice problema de natura tehnica apelati numarul de telefon 1808 (numar cu tarif normal, disponibil in retelele Vodafone, Orange, Telekom, program Luni-Vineri 09:00-18:00) sau trimiteti email la ajutor@plataprinsms.ro. Mesajul email trebuie sa contina numarul de telefon de pe care ati facut plata!

In retelele Vodafone si Orange sistemul presupune trimiterea a doua sms-uri de informare-confirmare. Costul fiecarui sms de informare-confirmare este de 0.05eur/sms+tva. La costul total al serviciului in retelele Vodafone si Orange se adauga 0.10 eur/sms+tva.

In reteaua Telekom sistemul presupune trimiterea unui sms suplimentar care este taxat cu 0.05 euro/sms+tva.

Pentru o comanda corecta toate mesajele trebuie trimise de pe acelasi numar de telefon!

Prin utilizarea site-ului nostru, îți exprimi acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru si în vederea analizării traficului. Afla mai multe detalii.

Sunt necesare următoarele(în ziua testării):
  • Carte de identitate
  • Consimtamant pentru prelucrare date cu caracter personal. Descarcati formularul
  • Dovada plăţii (daca plata s-a facut prin banca)